Netradiční cibulová paštika

Určitě jste někdy jedli vařené brambory s cibulkou a se sklenicí mléka nebo kefíru. Velice rychlá a oblíbená večeře v řadě domácností. Cibule není nikdy dost. Proč si nepřipravit i tuto paštiku?

Ingredience:  cibule, 250 g pohanky, 2 stroužky česneku, 2 lžičky hořčice, 1 lžíce mleté papriky, sůl, pepř, bobkový list, 2 lžičky nového koření, 1 lžíce lahůdkového droždí, sojová omáčka, 3 lžíce přepuštěného másla

Postup: Pohanku uvařte s bobkovým listem, novým kořením a solí doměkka. Cibuli a česnek nakrájejte a pomalu smažte na másle dozlatova.

Přidejte mletou papriku a hořčici. Pohanku s cibulí vložte do mixéru a přidejte ostatní suroviny, droždí, sojovku a pepř. Popřípadě ještě dochuťte hořčicí a solí.

Komentáře

reklama