Moje sladké tajemství

Netrapte se, že vás odmítl a jděte dál

Noste porážku s noblesou. I to je pro muže sexy!

Konečně jste se odhodlala říct mu, co k němu cítíte a dostala jste studenou sprchu? Jak překonat hořký pocit z odmítnutí, které tolik bolí a dokáže ženě úplně srazit sebevědomí? Poradíme vám, jak se s tím poprat!

Pracujte na sobě

Druhého nezměníte, ale na sobě pracovat můžete. Odmítnutí vaší lásky si nikdy nevykládejte tak, že nejste dost hezká, dost chytrá nebo úspěšná. Raději to vezměte jako výzvu a motivaci k tomu, abyste dotyčnému v budoucnu ukázala, že vás to nijak nezasáhlo, a i přes jeho odmítnutí žijete šťastně dál. I bez něj. Užívejte krásné chvíle a někdy přidejte takovou fotku na na Facebooku.

Nezůstávejte na své trápení sama

I ty nejkrásnější ženy dostanou občas od mužů košem. Nestyďte se za to a svěřte se kamarádce nebo někomu blízkému, komu důvěřujete a vypovídejte se. Nezapomeňte na to, že čas je v tomto případě vaším nejlepším přítelem.

Vyrazte mezi lidi

Udělejte si radost, kupte si nové šaty a vyrazte do víru velkoměsta s kamarádkou. Flirtujte s jinými muži a bavte se! Nebo pokud máte mož n o s t , vyjeďte si někam na prodloužený víkend! Rozhodně neseďte doma s horou čokolády a nefňukejte před televizí.

Nevyhýbejte se mu

Možná byste se nejraději zahrabala pod zem a už nikdy nevylezla na světlo, ale to není potřeba. I to jak se umíte srovnat s „porážkou“ vám dodává na přitažlivosti. Netvařte se uraženě, nemažte si ho nebo neblokujte dotčeně na všech svých sociálních sítích. Ani se netvařte jako zmoklá slepice, když ho potkáte, naopak. Zvedněte hlavu a usmějte se na něj! Pohoďte vlasy ve větru a podívejte se do sluníčka. Pamatujte si, že je jedno, jak se cítíte, hlavně, že ON o tom neví. Nemusíte mu přece dávat najevo, jak moc byl pro vás důležitý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden