Moje šťastná hvězda

Neumí se smířit s minulostí

Příliš dlouho čekala na novou lásku. BÁRA BASIKOVÁ (57) se znovu zamilovala, ale pak zjistila, že ji to táhne úplně jinam.

Svou bývalou lásku chce zpátky? Někteří si myslí, že se zpěvačka Bára Basiková (57) cítí natolik osaměle, že se uchyluje k nápadům a myšlenkám, které by ji snad, nebýt koronaviru, ani nikdy nemohly napadnout.

Ještě v lednu minulého roku si pochvalovala, že konečně našla muže, který je ochotný akceptovat ji takovou, jaká je, a který ji také bezmezně miluje. Sama zpěvačka zářila jako sluníčko. Po neupravené a stárnoucí ženě, jíž se stala po rozchodu se svou životní láskou, hercem Petrem Polákem (42), nebylo ani památky.

Tehdy přiznala, že jí tento muž vstoupil do života úplnou náhodou, když už ani nepočítala s tím, že by někoho ve svém věku ještě mohla potkat. Láska však kvete v každém věku a Bára je toho živým důkazem. Ovšem idylka údajně netrvala příliš dlouho.

Pořád doufá, že se k ní exmanžel vrátí?

Nyní se proslýchá, že je zpěvačka opět sama a přemýšlí nad tím, co by chtěla v životě dělat dál. A podle všeho došla k závěru, že by si moc přála zpátky získat svého bývalého manžela Petra Poláka. Její přátelé to ale nepovažují za dobrý nápad, nejspíš dobře vědí, že Polák už by se ke své exmanželce nevrátil.

Po jejich rozchodu si totiž našel o mnoho let mladší partnerku, s níž je teď šťastný. S Bárou se sice občas vídá, ale hlavně kvůli jejich společnému synovi Teodorovi (11), o kterého se střídavě starají. Bára pořád doufá, že se k ní jednoho dne Polák vrátí a zase budou tvořit šťastnou a spokojenou rodinu.

Od rozvodu uplynuly už více než dva roky, jeden by si proto myslel, že se z rozchodu zpěvačka stačila otřepat. Leč opak je pravda A to, že si stále na Poláka myslí, jí brání začít si naplno vztah s někým jiným a přijmout ho do svého života. Nebude-li však chtít zůstat sama, musí se od minulosti oprostit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden