Moje sladké tajemství

Neúnavný milovník, který na partnerkách pořádně šetří

Moje sladké tajemství

Už jako mladík se zařekl, že před oltář ho nedostanou...

Ačkoli už překročil osmdesátku, stále má velké charisma. Al Pacino (83) je jedním z těch mužů, kteří se ani ve vyšším věku nehodlají vzdát mladých milenek. Jeho postelí už prošla slušná řádka slavných krásek a zdá se, že nějaké ještě určitě přibudou! O tom, že by někdy skončil s některou z nich před oltářem, však nechce ani slyšet!

Před pár měsíci se stal Al Pacino (83) počtvrté otcem. Syna Romana zplodil s o 54 let mladší Noor Alfallah (29). Uběhlo ale sotva pár týdnů, a hollywoodská legenda přiznala, že je vztah s matkou jeho dalšího dítěte už minulostí. Že by ale na něžné pohlaví zanevřel, to u něj rozhodně nehrozí!

Alkohol a drogy už v devíti letech!

Za jeho nezřízený životní styl prý může hlavně jižanský temperament, který zdědil po svých sicilských rodičích, ale také

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden