Moje sladké tajemství

Neustálé výmluvy ji přestávají bavit

Dokonalá pohádka je zjevně pryč!

Horoucí lásce je možná konec! Zpěvačka Dara Rolins (51) se rozhodla, že potřebuje na několik měsíců volno od svého partnera, bývalého fotbalisty Pavla Nedvěda (51).

Zatímco jedni si šuškají o vážné partnerské krizi, další věří, že jde jen o další krok v její kariéře při plánování nového alba, na které potřebuje čas. Nedávno měli přitom začít stavět svůj nový luxusní dům v Praze, a do toho zařizují italské sídlo u jezera. Tak jak to tedy mezi nimi je?

Práskla Rolins nakonec do stolu?

Můžou za to jeho děti?

Nebyli by první, pro které by byla stavba domu náročnou zkouškou. Nedvěd s Rolins mají navíc stále vztah na dálku, a tak pokud si lezou na nervy, stačí, aby každý odjel do svého domova.

Zdá se ale, že by v tom mohl být i mnohem větší problém než občasné neshody ohledně jejich nemovitostí snů. Není žádným tajemstvím, že jeho děti novou „maminku“ nemůžou ani cítit.

Ivana (25) a Pavel (23) už jsou sice dospělí, přesto prý nechtějí mít s Rolins vůbec nic společného a ani po více než dvou letech se ještě neseznámili. Blond diva sice doufala, že to chce jenom trošku víc času, nyní jí ale údajně došlo, že to asi nemá cenu.

Svatba pořád nikde

S její dcerou Laurou (15) má přitom „Méďa“ báječný vztah a v novém domě jí navrhl byt s vlastním vchodem, aby měla dospívající dáma soukromí. Jenže to asi zpěvačce nestačí.

Štvát ji má i to, že stále nedošlo na svatbu, o které se hojně mluví už několik měsíců. Došla jí už definitivně trpělivost a rozhodla se, že bude lepší, když půjdou od sebe?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden