Moje šťastná hvězda

Nevěra byla pro Freimanovou jen třešnička na dortu

Sympatická Veronika Freimanová (68) žije už jedenáct let s architektem Vladimírem Boučkem (68). S bývalým mužem prožila peklo.


Byla naivní


Herečka vyrůstala v harmonické rodině a věřila, že i ona prožije krásnou rodinnou idylu. Za kameramana a režiséra Jaroslava Brabce (69) se vdávala ve 23 letech, a jak sama připouští, vstupovala do manželství s naivními představami, že se jí podaří přiblížit vzoru soužití, jaké měli její rodiče.


První stíny nad jejich soužitím se objevily v době, kdy herečka nemohla přijít do jiného stavu a měla strach, že se nedočká vytoužených potomků. Nakonec se ale vše v dobré obrátilo a narodila se dcera Tereza (37), k níž později přibyla mladší Markéta (30).


Udělala radikální řez


Herečka vypadala navenek spokojeně, takže nikdo netušil, jaká muka prožívá: „Bylo těžké žít s člověkem, který se neustále cítil zneuznaný a vinil ze svých neúspěchů okolí.“ Dlouho vše trpělivě snášela, ale pomalu jí docházely síly.


Nakonec se od lidí kolem sebe začala dozvídat o svém muži takové informace, o nichž neměla tušení. O tom všem se veřejnost dozvěděla až po jejich rozvodu v roce 2008, kdy také vyšlo najevo, že Brabcův poměr s Olgou Menzlovou (46) i jejich nemanželské dítě byly jen onou příslovečnou třešničkou na hodně hořkém dortu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden