Můj čas na kafíčko

Nevěra Javiera Bardema krátce po svatbě? Byla to jen fáma!

Můj čas na kafíčko

Penélope Cruz odmítala přiznat, že jsou milenci. Přiznali to až na filmovém festivalu!

Poprvé se setkali ve svých filmových začátcích. Krásná Penélope Cruz (46) a její stejně slavný manžel Javier Bardem (51) se ale dohromady dali až patnáct let poté!

Oscarový herec Javier Bardem (51) se narodil na Kanárských ostrovech (konkrétně na Gran Canaria) do umělecké rodiny. V době dospívání toho měl rozjetého hodně, pokoušel se malovat, byl hodně dobrým ragbyovým hráčem. Nakonec ale zvítězilo herectví, k němuž zdědil geny po mamince. Nebýt toho, možná by nikdy nepotkal svoji životní lásku a budoucí manželku Penélope Cruz (46).

Hollywoodský herec jí dal kopačky!

S Penélope se Javier potkal, když jí bylo pouhých šestnáct let. Stalo se tak na place, při natáčení filmu s názvem Šunka, šunka. V té době by ovšem ani jednoho z nich nenapadlo, že si jednou řeknou své „ano“. Pro mladičkou Španělku byla navíc první role hodně frustrující, protože obsahovala odvážné scény. Dost jí to znechutilo a podobným záběrům se pak hodně dlouho vyhýbala. V rodné zemi na sebe celkem rychle upozornila a protože krása otvírá dveře, zkusila Penélope, jestli se jí podaří otevřít i ty za oceánem, v Hollywoodu. Bylo odvážné se tam vydat, protože neuměla anglicky. Přála si zahrát si s Johnnym Deppem (57). Tohoto cíle dosáhla, v osobním životě ovšem prožila románek s jinou hvězdou, Tomem Cruisem (58). Měli na sebe ale málo času a kromě toho se Penélope

Zbývá vám 60% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden