Moje šťastná hvězda

Nevěří snad svému partnerovi?

V minulosti se MARTA DANCINGEROVÁ (30) nechovala prý ke svým partnerům zrovna nejlíp. To je podle ní důvod, proč stále ještě není vdanou paní. Pyká za své chyby a křivdy?


Hvězda seriálů Duch a Ordinace v růžové zahradě 2 Marta Dancingerová (30) žije v současné době se svým dlouholetým partnerem Markem Pospíchalem (44), se kterým má syna Toníka (5).


Na první pohled nic nebrání tomu, aby se Pospíchal vyslovil a pojal svou partnerku za manželku, jenže se tak ještě nestalo a vyvstává tak logicky otázka, proč. Herečka přišla s originální vysvětlením. Podle ní ji totiž osud trestá za chyby, kterých se dopustila na svých bývalých partnerech. Není k sobě ale příliš tvrdá? 


Měla se chovat jinak 


Jedno známé přísloví říká, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. A Dancingerová si ho patrně vzala za své. „Je pár rozchodů, na které určitě nejsem pyšná a dodnes se za ně stydím.


Těšit ji může alespoň to, že se seriál Duch divákům líbí.

Myslím, že bych si měla udělat kolečko a pár klukům se omluvit,“ přiznala otevřeně  s tím, že by pak možná zlomila pomyslnou kletbu, která nad ní visí a kvůli které se nemůže vdát. Když prý byla mladá, tak neuměla rozchody řešit a být vůči partnerovi upřímná, což nebylo zrovna fér.

Dnes už je moudřejší 

Dancingerová se svěřila, že v životě spíš sní, než že by plánovala a čekala, jestli jí osud něco nadělí. Celkem barvitě si tak představuje, jaká z ní jednou bude nevěsta. Zároveň ale přiznala, že žádné konkrétní plány si o svatbě raději nedělá. Možná aby nebyla později zklamaná, kdyby k ní nedošlo.

Dost možná si ale všechno až moc vztahuje jen na sebe, problém totiž nejspíš tkví v něčem úplně jiném.  Pospíchal už totiž jednou ženatý byl, a to s herečkou Barborou Valentovou (36), která se objevila například v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Dokonce s ní má i dva syny. Těžko říct, co se mezi nimi stalo, možná jen herec už nechce znovu pokoušet své štěstí. S Martou jsou spolu navíc evidentně spokojení i bez veselky. Avšak naděje umírá poslední a jistě to chce jen čas, než se její vyvolený rozhoupe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden