Moje sladké tajemství

Nevěrná herečka si svého manžela vzala hned dvakrát

Moje sladké tajemství

Na filmovém plátně tvořili s Jaromírem Hanzlíkem (69) ideální pár. Celý život ale milovala úplně jiného muže. Svou jedinou lásku herce Jiřího Ornesta (†70) si vzala dokonce dvakrát. Bohužel teď ji opustil už navždy.

Přestože byla herečka Daniela Kolářová (54) z rozvedeného manželství, na svoje dětství v Karlových Varech vzpomínala vždycky ráda. Milovala školu, svoje kamarády a zasněžené kopce okolo města. Během uhelných prázdnin, které trvaly i čtrnáct dnů, s kamarády bruslila na zamrzlé řece a lyžovala na okolních svazích. Už odmala byla nadaná sportovkyně. A tak si nehrála s panenkami jako ostatní dívky, ale spíš kamarádila s kluky. Zkoušela s nimi volejbal, vybíjenou i hokej.

Začínala jako kuchtík

S lázeňským městem jsou spojené i její divadelní začátky. Za maminkou, která pracovala jako účetní v divadle, občas chodívala do práce. Když jí bylo devět let,

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden