Můj kousek štěstí

Nevěrný partner? Prý loví na seznamce!

Vztah se možná až dosud snažila zachránit, případná nevěra ale může být onou poslední tečkou...

Jednou už se prý rozešli, pak vztah zase slepili, říká se však, že mezi hvězdou seriálu Ulice a partnerem Ondřejem Rančákem (32) to dlouhodobě skřípe. Některé informace naznačují, že k Anetě Krejčíkové (32) se její protějšek nechová příliš hezky.

Tomu by odpovídaly i množící se spekulace, že fitness trenér shání milenky na seznamce. „Viděla jsem jeho profil na Tinderu,“ svěřila se jedna z žen na sociál­ní síti, že si všimla, že Rančák je aktivní na jedné internetové seznamce.

Další žena prohlásila, že ho tam poznala už před lety, psali si a o pár dní později viděla v bulváru, že se zasnoubil s Krejčíkovou „Vypisoval mi pár let, ještě nedávno jsem od něj měla hlasovky v mobilu,“ dodala.

Vše samozřejmě mohou být jen klepy, na druhou stranu je zvláštní, že se do debaty zapojilo hned několik lidí a sdělovali si podobné zážitky. Navíc se říká, že Rančák byl už Krejčíkové v minulosti nevěrný, od rozchodu je prý zachránilo jen narození jejich dvou dětí.

Dlouhodobé neshody jsou možná tím důvodem, proč se stále nevzali, přestože jsou zasnoubeni už řadu let. Herečka si nemusí být vztahem jistá. Upřímně řečeno, nikdo se jí asi příliš nediví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden