Moje sladké tajemství

Nevěru mají jako rodinné dědictví

Zpočátku to byla velká láska, ovšem postupem času se proměnila v čistou nenávist. Felix Slováček (75) v poslední době nemůže přijít své manželce Dagmar Patrasové (62) na jméno. Dokonce s ní měl nedávno úplně přestat komunikovat, a to těsně po tom, co se dostala na povrch její alkoholová jízda Prahou.

Jako rodiče vždy dokázali fungovat Ač je jejich vztah ale protkaný spoustou eskapád, jedno se jim vzít nemůže, své děti Annu (23) a Felixe mladšího (35) vychovali velmi dobře. Dokázali jim předat hudební talent, který je nyní živí, a navíc jsou tak samostatní, že ani nepotřebují jejich podporu či protekci k tomu, aby se ve světě hudby prosadili.

Bohužel to ale vypadá, že i tak se v jejich rodině dědí i jedna velmi negativní vlastnost, a to nevěra! K ní má prý blízko především Felix mladší, který veřejně přiznal, že ne zrovna v každém vztahu dokázal být svým partnerkám oddaný.

Být po vlastním otci není vždy výhra Napovídá tomu i skutečnost, že je střídá jako na běžícím páse a pomalu se tak začíná v tomto směru svému otci vyrovnávat. Tomu časté zálety Patrasová dlouhou dobu trpěla a snažila se je vnímat jako součást jeho osobnosti, nicméně v posledních letech to vypadá, že se s nimi smiřuje čím dál hůře.

Slováčkova milenka Lucie Gelemová už přebrala všechny funkcemanželky.

Velmi špatně nese především jeho dlouhodobý vztah s Lucií Gelemovou (36), která už přestává působit jako jeho milenka a pomalu zaujímá pozici skutečné životní partnerky, která ji v tomto ohledu definitivně nahradila.

Oba Felixové způsobují bolest A právě kvůli tomu se často stává, že si Patrasová doma místo neperlivé vody otevře láhev něčeho ostřejšího, což sice řeší její nepříjemné pocity pouze krátkodobě, ale bohužel asi nemá kolem sebe nikoho, s kým by si o všem mohla promluvit a najít jiné řešení.

Dostává se tak do fáze, kdy už se nejspíše nikam kupředu bez odborné pomoci neposune. Tu ale odmítá a dává všem najevo, že má svůj stav pod kontrolou. Bohužel ji ale ze života pomalu začínají vyškrtávat i vlastní děti.

Milovaná dcera Anna se ji snaží sice navštěvovat, ovšem moc dobře ví, že její špatný mediální obraz negativně ovlivňuje nejen její kariéru, ale i osobní život. Doposud totiž údajně neměla dlouhodobě fungující vztah, jelikož její partneři těžko snášejí takový zájem ze všech stran.

Přitom by byla tak ráda, kdyby vedle sebe měla tu pravou mužskou oporu, jelikož působí jako přesný opak svého bratra, který se evidentně s ženami příliš nemazlí, a když mu některá přestane vyhovovat, jednoduše ji vymění za jinou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden