Můj čas na kafíčko

Nevěru odpustila mužům vícekrát!

Byla u zrodu Ordinace v růžové zahradě a jako jedna ze tří posledních v ní hraje dodnes. Jako barmanka Lucie se třikrát vdávala, porodila dvě dcery a nedávno se dopustila nevěry. Jak to má s láskou a nevěrou představitelka Lucie Ivana Jirešová  (43) u sebe, ve svém životě?

Žije stále bez chlapa!
Lucie žije sama, jen se svojí dcerou Sofií Fridou (15). O to větší dopad na ni má ztráta jediného přísunu peněz. Lucie ale tvrdí, že se již na konec připravovala vícekrát.

„Byla jsem různě připravená, protože během těch 15 let, co tam hraji, už byly situace, kdy jsem měla pocit, že moje linka se nemá kam vyvíjet a přestanu točit,“ říká s tím, že teď ji ale ta situace poměrně zaskočila, protože natáčeli nové spoty a celé se to vše znovu nakoplo.

Ondřej Höppner (55)

Barmankou byla i ve skutečnosti

Už se živila ledasčím, a nemá tedy problém dělat cokoli jiného. „Když jsem měla angažmá v Divadle F. X. Šaldy v Liberci, přivydělávala jsem si v baru, a když jsem přešla do divadel v Praze, pracovala jsem i v jednom vydavatelství. Tehdy jsem makala 16 hodin denně,“ říká s tím, že se vždy nějak uživila a umí žít s tím, co si vydělá.

Pokud se tedy neobjeví nějaký rytíř na bílém koni! Ivana je mladá a přitažlivá žena s téměř již dospělou dcerou. Copak se o ni muži neperou? Kde vězí problém její samoty? V seriálu hraje ženu, která je láskou úplně zmagořená, nevidí a neslyší.

Co s ní bude dál bez Ordinace?

Strach z dalšího citového zranění?

„To je na jednu stranu hezký stav,“ připouští její představitelka, a tak si lze domyslet, že i v životě takovou lásku poznala. Možná k otci své dcery, Ondřeji Höpnerovi (55), se kterým se ale pak celé roky soudila o dceru.

Kvůli tomu je pro ni teď zřejmě obtížné opět se zamilovat, a tak dává přednost single životu. Dnes po zkušenostech tvrdí, že potřebuje ve vztahu i rozumový soulad a nejen chemii. A přestože sama ve svém životě odpustila nevěru nejednou, nepovažuje ji ani za správnou, ani fér.

„Když ten druhý chce být s někým jiným, má to prostě říci!“ má konečně jasno, a přestože se vdávat nikdy moc nechtěla, tuhle kapitolu ještě definitivně neuzavřela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden