Moje šťastná hvězda

Nevěru odpustit nedokázala!

DANA MORÁVKOVÁ (50) oslavila s PETREM MALÁSKEM (57) už 25. výročí svatby. Nyní ale překvapila slovy o nevěře a žárlivosti!


Nedávno se Dana Morávková (50) svěřila, že během svého života mnoho partnerů neměla. V pětadvaceti letech si vzala za manžela Petra Maláska (57), s nímž je dodnes.


Často se mluví o tom, že je jejich vztah i po čtvrt století stále takřka dokonalý. Je to ale pravda? Věří herečka svému muži, že ji za zády nepodvádí s jinou ženou? Přece jen s nevěrou má Morávková bohužel své zkušenosti. 


Důležité je nezraňovat


Od sympatické herečky by fanoušci asi čekali poněkud jiný pohled na nevěru. Přece jen prezentuje se jako milující oddaná žena, která to samé očekává i od svého muže.


Zrada tehdejšího partnera ji naštěstí moc nepoznamenala.

„Asi je důležité, když je někdo nevěrný, aby to dělal tak, aby toho druhého nezraňoval,“ nechala se slyšet v souvislosti s divadelní hrou Mlčeti zlato, kde momentálně účinkuje se svým kolegou z Ordinace v růžové zahradě a dlouholetým kamarádem Janem Čenským (60).

Jenže zatímco tohle je komedie a má za cíl diváky pobavit, ve skutečnosti je záletnictví velmi bolestivé a v některých případech i zničující. O tom ví ale Morávková své. Bohužel ani jí se totiž tato hluboká zrada nevyhnula. 

Snažila se všechno zachránit

Jeden přítel mi byl nevěrný,“ svěřila se s tím, že se její tehdejší partner nedokázal vyrovnat s tíhou své viny a o svém poklesku jí řekl, což ji prý velmi bolelo a dlouho se tím trápila. Pokusila se prý partnerovi odpustit a vztah zachránit, jenže to byla chyba.

Že se spustil s jinou ženou, byť jen třeba jednou, mu odpustit zkrátka nedokázala, ačkoli se o to ze všech svých sil snažila. V té době si sice kvůli tomu sáhla až na samé dno, paradoxně ji ale tato špatná zkušenost nijak výrazně nepoznamenala a v současném vztahu s manželem není nedůvěřivá.

Kdyby měla prý žárlit na každou fanynku nebo zpěvačku, kterou její muž doprovází, musela by se zbláznit. „Po ničem nepátrám, do mobilu mu nelezu,“ prozradila už před lety. I Malásek své ženě věří, i když se nerad dívá na její intimní scény s kolegy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden