Můj čas na kafíčko

Nevěru svého partnera odhalila Leona Machálková díky podezřelému parfému!

Můj čas na kafíčko

Přála si mít s Bořkem Šípkem ještě dalšího potomka, ale on to razantně odmítl!

Její osudový muž byl sice o osmnáct let starší, ale dal jí toho v životě hodně. Tím nejcennější je asi syn. Leona Machálková (53) prožila vztah se slavným architektem a i když se spolu rozešli, byla s ním v době, kdy umíral.

Tři moravská města byla pro Leonu Machálkovou (53) v životě důležitá. Ve Zlíně se narodila, v Přerově vyrůstala a chodila tam na základní školu i na gymnázium a filozofickou fakultu pak vystudovala v Olomouci. Asi by byla dobrou učitelkou, k čemuž jí její vzdělání opravňovalo, nicméně za katedrou stála jen v době studia, když byla na praxi.

Leona si vybrala úplně jiný obor, kde chtěla dělat kariéru. Táhlo jí to k umění. Měla s tím zkušenosti už od mala, kdy se zúčastňovala různých recitačních soutěží.

Dodatečně odhalený skandál

Po příchodu do Prahy se Leona objevila v souboru legendárního divadla Semafor. Opravdu slavnou se stala ale díky

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden