Můj kousek štěstí

Nevěsta na útěku?

Sexbomba na prahu padesátky je stále sexbombou, víme...

S podnikatelem Michalem Topolem (36), dlouholetým partnerem, se Alice Bendová (48) zasnoubila loni v lednu, žádná svatba se však do roka a do dne, jak by to správně mělo být, nekonala.

To zavdalo příčiny k dohadům, že si to sexbomba rozmyslela a veselka nebude třeba z finančních důvodů. Anebo to dvojici jaksi už neklape?! Teď se konečně ukazuje, že Alice možná není nevěsta na útěku a řeči o svatbě snad nebyly jen prázdným tlacháním.

Hvězda filmu Kajínek hovoří o tom, jak si představuje svatební den. „Jednu velkou svatbu už jsem si užila, takže o ni nestojím,“ říká příkře.

Poklekl u televize a brambůrků a to ho velmi vyčerpalo. A teď ta svatba...

Naráží na oddavky s exmanželem, bývalým hokejistou Václavem Bendou (46), který ji podváděl jako na běžícím pásu a v nevěře mu nezabránila například ani skutečnost, že je partnerka zrovna v šestinedělí.

Druhá svatba bude tudíž maličká a patrně na pláži. Kde přesně, to je prozatím předmětem tajemství. Možná na Tenerife, kde má herečka dva apartmány, možná na Sardinii, kam se Alice a Michal chystají v létě.

A tak mají děti Alice (14) a Václav (12) naději, že se o prázdninách maminka, oblečená neformálně, do plážových šatiček a sandálů, konečně provdá za jejich mladého nevlastního tatínka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden