Můj kousek štěstí

Neví, co se životem?

Lucie Vondráčková

Zatímco bývalý manžel se raduje z nedávno narozené dcerky Leontýnky a září štěstím vedle Lucie Šafářové (33), zpěvačka tak trochu osamoceně bloumá životem. Není toho na ni moc? 

Zdá se, že od rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem (37) hledá Lucie Vondráčková (39) pořád způsob, jak znovu získat pevnou půdu pod nohama. Sice se usmívá na všechny strany a snaží se vzbudit dojem, že ji jen tak něco nezaskočí, ve skutečnosti ale zřejmě moc šťastná není. Podle odborníků o tom vypovídají její gesta a situace, kdy zrovna nepózuje fotografům. Navíc se poslední dobou chová způsobem, nad nímž zůstává rozum stát. I když jí brzy bude čtyřicet, a měla by proto působit jako zralá a vyrovnaná žena, neustále se stylizuje do role rozverné holčičky. Obléká se jako puberťačka podle posledních trendů pro školáky. Skoro to vypadá, jako kdyby zastydla v době, kdy uváděla pořad Marmeláda.

Jako puberťačka

A to není zdaleka všechno. Lucie se až podezřele často obklopuje jenom mladíčky. Nejdříve to byl parkurista Tomáš Zonyga (26), později hokejista Marek Peksa (30) a naposledy zpěvák a finalista SuperStar Julian Záhorovský (35). Možná, že se točí kolem mladých mužů proto, aby se pomyslně vrátila do let, kdy měla všechno před sebou a hýřila nadějí a optimismem. Jen těžko ale může vyhrát souboj s časem. Snad si už brzy uvědomí, že působí přinejmenším trochu směšně. „Za poslední rok a půl jsem prošla velkou proměnou. Z plánující workoholičky jsem se stala ženou, co už nic neplánuje. Život občas přináší změny, které nečekáte,“ potvrdila nepřímo sama Lucie, že se nachází v určitém bezčasí.

Pořád manžel

Je vidět, že Lucie rozchod s manželem ještě zdaleka nepřekonala. Jak jinak si vysvětlit to, že i po rozvodu mluví o Tomáši Plekancovi stále jako o manželovi. Když například nedávno hovořila v České televizi o písni Umřu s tebou, prohlásila: „Je to taková výpověď o tom, co jsem prožívala. Prostě stesk po domově. Když jsem ještě žila s manželem v Kanadě, tak se mi stýskalo po Praze. Praha byla a navždy je mým domovem číslo jedna,“ vysvětlila, a dala tak jasně najevo, že Tomáše pořád podvědomě bere jako svého partnera. Není to zkrátka žádný „ex“. A když mluví o jejich vztahu a životě v Kanadě, ani se netají tím, že tato etapa pro ni tak docela neskončila. „Nemůžete si ze srdce na povel vyrvat osm prožitých let,“ dodává otevřeně. Snad se tedy Lucii podaří dostat přes toto období a brzy najde směr, kterým by se mohla vydat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden