Moje sladké tajemství

Nevyzrálý vztah s bouřlivým koncem

Velkou lásku prožila herečka Lucie Benešová (48) s hercem Filipem Blažkem (49), představitelem pohádkových princů. Po několika letech soužití se jejich vztah rozpadl. Proč si dvojice nežila jako v pohádce a jak spolu dnes vychází?

Potkali se, když bylo Lucii dvacet. Filip byl nejhezčí kluk na škole, měl zlaté prstýnky na hlavě a vypadal jako Apollón. V té době už točil pohádku Nesmrtelná teta a byl za hvězdu.

Dnes jsou z nich už jen kolegové.

Chodil o ročník výš než Lucie a z nápadnic si mohl vybírat. Jeho srdce si získala blondýnka, pro kterou měl slabost. Pro ni to byla láska na první pohled a první zásadní vztah.

Bolestný pád z výšin

Jejich láska plná vášní a emocí s sebou nesla i trudné chvíle. Oba byli příliš mladí a občas zažívali pořádné hádky. Narodil se jim syn Lucián (26), ale ani společný potomek je nedokázal sjednotit a jejich vztah zachránit. Oba prý chtěli od života něco jiného.

Možná Lucie toužila po svatbě a dalších dětech, Blažek si ji však nikdy nevzal. Rozchod probíhal bolestně. Filip měl prohlašovat, že chce navždy zapomenout na vše, co spolu prožili, ona si v tu dobu barvila vlasy na zrzavo. Po čase oba přešli zmařené rodinné plány a začali spolu vycházet kvůli výchově syna.

Společně jen z nutnosti

Při natáčení seriálu Svatby v Benátkách Benešová využila prvního setkání s Blažkem od rozchodu k tomu, aby ho víc zapojila do rodičovských záležitostí. Lucián totiž v sedmnácti propadl z matiky, a tak musel přijít i otcovský dohled. Mladý muž, talentovaný na počítače, už založil rodinu, v roce 2020 se oženil.

Jeho matka se po rozchodu s Blažkem zakoukala do herce Tomáše Matonohy (52), s nímž si pořídila další dvě děti a adoptivní dceru. Filip si pořídil dvě děti s Jolanou (43), s níž se roku 2019 oženil. Lucie a Filip spolu vychází dobře, přátelé ale nejsou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden