Moje sladké tajemství

Než prozřela, léta si lhala do kapsy

Moje sladké tajemství

Když našla své místo na světě, přišla další rána v podobě rozchodu.

Traumatické dětství, rozvod a přiznání sexuální orientace. S tím vším se musela herečka Jitka Smutná (69) popasovat. Na prahu sedmdesátky je alespoň na vrcholu kariéry.

Narodila se otci novináři a jeho o hodně mladší manželce, která byla vyučená švadlena a pracovala jako účetní. Vyrůstala s bratrem Vladimírem (79) a dvojčaty Eduardem (†49) a Tomášem (77).

Její dětství nebylo idylické. Její otec byl žárlivý, a navíc hojně popíjel. Hereččin tatínek nenesl dobře situaci v 50. letech, svoje frustrace si vybíjel na rodině. „Dnes bych byla označována za týrané dítě,“ připustila Smutná.

Otec byl podle ní neurotik, špatně nesl zodpovědnost za čtyři děti. Když jí bylo osm, rodiče se rozvedli a tím pro všechny skončilo traumatické období.

„Maminka se k tomu rozhodla přes všechnu lásku, kterou pociťovala, protože i k tyranům pociťujeme lásku. To se stává. Říkala mi, že je táta nemocný, nikdy mi neřekla, jak

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden