Můj čas na kafíčko

Než si Jan Nedvěd a Pavlína Jirásková řekli své „ano“ na koncertě, několikrát se rozešli!

Můj čas na kafíčko

„Musím přiznat, že jsem nesnesitelný, když někoho cítím mezi mnou a mou hudbou. Pavlínka to ale zvládla.“

Věkový rozdíl mezi partnery bývá vždy středem pozornosti. Nebylo proto divu, že písničkář Jan Nedvěd (74) vzbudil rozruch, když se po jeho boku objevila mladičká pokladní Pavlína Jirásková (38).

S manželstvím měl Jan Nedvěd (74) bohaté zkušenosti. Během úspěšné kariéry písničkáře se oženil a rozvedl celkem třikrát a měl pět dětí. Kromě toho ho postihly tři mozkové příhody.

Také měl finanční problémy, když válčil s příbuznými  mnoho nechybělo a skončil na ulici. Tohle všechno ale překonal příběh jeho velké lásky, který začal jednoho letního dne během nakupování.

Začalo to u pokladny

Pavlína Jirásková (38) pracovala jako pokladní v jednom supermarketu. Jana samozřejmě znala a ráda poslouchala jeho romantické písničky, stejně jako spousta jiných žen a dívek. Jiskra přeskočila

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden