Můj kousek štěstí

Nezadržitelně ke stovce!

Bohdalová a v důchodu? Sama říká, že pořád něco dělá.

Celý houf nedočkavých paparazzi se srotil před domem Jiřiny Bohdalové (91) v den, kdy slavila své jedenadevadesáté narozeniny.

Legendární herečka si pozvala hromadu svých nejbližších přátel, pražská vilka praskala ve švech a to se ještě hodně celebrit možná urazilo, že se na ně zapomnělo, ale domek v Hostivaři není nafukovací. Kdo ovšem chybět rozhodně nesměl, byl Bohdalové věrný ctitel, miliardář Lubomír Focko (67).

Lubomír Focko se od své Jiřinky málokdy vzdálí.

Ten dorazil s igelitkou a novináři si lámali hlavu, jaký dárek se uvnitř plastu asi skrývá. Mezi gratulanty nechyběl muzikant Karel Vágner (80), který přitáhl celou basu šampaňského.

Nebyla by to mistryně zábavy, aby nevěděla, jak svůj „mejdan“ správně pojmout. Přítomní byli z její neuvěřitelné vitality paf.

„Všichni mi přejí, abych tady byla ještě dlouho. A já si to také přeju,“ okomentovala svůj večírek sama oslavenkyně, která se pár dní předtím rozloučila s režisérem Antonínem Kachlíkem (†99), jenž ji kdysi obsadil do snímku Florenc 13:30. Dlouhověkost není u filmu nijak výjimečná...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden