Můj čas na kafíčko
Nezničí kariéru dcery ztráta hlasu?
Nezničí kariéru dcery ztráta hlasu?

Nejdřív hrdost, potom strach. Asi něco takového prožívala zpěvačka Lenka Filipová (67), jejíž dceru Lenku Filipovou ml. (27), která si říká Lenny, postihlo v září nevyzpytatelné onemocnění hlasivek, a musela si tak dát od zpívání pauzu.

Což pro Filipovou starší, jejíž dcera měla zrovna před náročným koncertním vystoupením, nebyla nijak uklidňující zpráva už jen vzhledem k tomu, jak dobře našlápnutou pěveckou kariéru její mladá dcera má. Zpěvačka Lenny se totiž před časem dostala se svým hlasem až do Spojených států amerických!

„Dobyla“ Ameriku

Jen měsíc poté, kdy obrovský billboard na nejrušnější ulici v New Yorku zdobila tvář Ewy Farné (27), se stejný počin povedl právě i mladé zpěvačce Lence Filipové. Uprostřed Manhattanu na Times Square tak v červenci zdobila svou tváří na obrovském banneru srdce velkoměsta.

Tam se dostala díky kampani Equal, kterou má na svědomí společnost Spotify a jejímž cílem je bojovat za rovnoprávnost žen v hudebním průmyslu. Lenny se na jejich hudební playlist dostala s písní Overdosed.

A pochopitelně nejen její čeští fanoušci, ale především zpěvaččina maminka Lenka Filipová se dmula pýchou nad světovým úspěchem dcery. Ovšem ani sláva není zadarmo.

Den pronájmu vyjde podle informací na zhruba sto tisíc dolarů! Téměř dva měsíce nato ale radost z „dobytí“ pupku světa vystřídalo nemilé překvapení, když si musela dát dcera Filipové od zpěvu oddych…

Neposlušné hlasivky

Lenny tehdy nedorazila na hudební zkoušku v rámci věhlasného koncertu na počest uznávaného hudebníka Ivana Krále (†71), který loni v únoru podlehl rakovině. Zpěvaččin manažer v té době sdělil, že ji postihl zánět hlasivek, a proto leží zavřená doma a musí se šetřit.

Na neděli 12. září se proto musela kvůli onomu koncertu na pražském Výstavišti intenzivně kurýrovat, aby společně s dalšími úspěšnými zpěváky vzdala hold nezapomenutelnému hudebníkovi, který hrál třeba po boku legendárního Davida Bowieho (†69).

Dcera Filipové je ale mentálně silná, takže dělala vše pro to, aby byla do té doby zdravotně fit a mohla zazpívat po boku Miroslava Žbirky (68), Ivana Hlase (67), Janka Ledeckého (52) aj. Talentované zpěvačce přejeme, aby byla v pořádku, a v kariéře mohla pokračovat!

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz