Můj kousek štěstí

Neztrácí čas, už má chlapa

Chladila tělo v zimní řece, ale nic to platné nebylo, prostě chyběla žhavá náruč muže!

Tomu se říká neztrácet čas. Doba je moderní, čas ubíhá jako splašený kůň, nač ho marnit proléváním slz nad ztracenou láskou?

Rozpadající se manželství hvězdy Slunečné Evy Decastelo (43) a jejího scenáristy Reného (48) je důkazem, že dvojici netrápí zbytečný sentiment. Podle spisovatele, který publikuje mimo jiné i pod pseudonymem Božena Svárovská, to nebyl bezhlavý úprk do náruče někoho jiného, ale racionální dohoda.

„Prostě jsme si přiznali, že už hodně dlouhý čas žijeme jen vedle sebe a ne spolu, že nejsme šťastní,“ uvedl tatínek Michaela (12) a Zuzany (11). Zjevně si přeje, aby veřejnost věřila, že ragbistka Eva Korniová Jung (41) není příčinou krachu třináct let trvajícího svazku, ale do Reného života jaksi vstoupila až poté, co se manželé dohodli, že, jak se říká, hodí flintu do žita.

A kdo nevěří, ať tam běží. K dovršení všeho zmatku se kolem Evy Decastelo nápadně točí fotograf Tomáš Třeštík (44), který se také čirou náhodou zrovna rozvádí, a to se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (41). No tak sláva, tomu se říká happy end.

Vypadá to, že navzdory dvěma rozbitým manželstvím jsou všichni zúčastnění spokojeni. Patrně tedy až na děti, ale na ty, když jde o lásku jako z románů, myslí málokdo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden