Moje šťastná hvězda

Nic lepšího ho v životě nepotkalo

Moje šťastná hvězda

Mít o třináct let starší manželku může někomu připadat jako návod na nešťastné manželství. HUGH JACKMAN (53) by ale nikdy neměnil.

Svou budoucí ženu potkal Hugh Jackman (53) v době, kdy byl teprve začínajícím filmovým hercem, kdežto Deborra-Lee Furness (66) už byla v jejich australské domovině velkou hvězdou.

Sešli se při natáčení seriálu Correlli a on jí byl doslova okouzlen. Jenže se ji bál oslovit. Nicméně jejich postavy měly ve scénáři stanoveno, že se do sebe zamilují, a nakonec přeskočila pověstná jiskra i mezi nimi.

První šílené rande

To už Jackman neváhal a pozval svou vyvolenou na večeři. „Tedy nejen ji, ale i dalších dvacet dalších lidí. Bylo to šílené, sám jsem to nechápal. Po pár skleničkách jsem jí

Zbývá vám 62% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden