Moje šťastná hvězda

Ničí ho vysoké alimenty

Usměvavý pohodář, který ale skrývá obrovské trápení. Takový je IGOR BAREŠ (55). Za jeho problémy stojí bývalá partnerka MONIKA KOBROVÁ (56), která ho chce neúnosnými alimenty sedřít z kůže!


Když se herec Igor Bareš (55) rozešel se svou partnerkou Monikou Kobrovou (56), se kterou má dceru Sonju (23), žil rok a půl sám téměř jako trosečník. Pak mu ale vstoupila do života krásná kolegyně Antonie Talacková (43) a dala mu zase důvod k radosti.


Manželka Antonie mu dala zase důvod k radosti.

Narodila se jim dcera Tonička (10) a syn Lojzík (6) a herec nemohl být šťastnější. Pořídili si domek snů a těšili se, co jim přinesou další dny. Místo toho ale přišla rána, ze které se Bareš vzpamatovával opravdu jen těžko.

Bývalá přítelkyně začala kolem sebe kopat a rozhodla se, že mu udělá ze života peklo, což se jí také podařilo.

Měsíčně na ni musel platit 18 000 korun

Na svou prvorozenou dceru původně platil alimenty 12 000 korun měsíčně, Kobrová se však rozhodla, že je to příliš málo, a dožadovala se navýšení na 18 000 korun, což bylo pro Bareše doslova likvidační.

„Opravdu nevěřím, že devatenáctiletá dívka potřebuje pro sebe tolik peněz. Mě to ale ničí, protože mám další dvě děti, pro které už mi tolik peněz nezbývá,“ svěřil zoufale před čtyřmi lety.

Mimo jiné to i znamenalo, že musí po navýšení doplatit 100 000 korun.  Aby to všechno zvládal, bral jednu práci za druhou a to se mu brzy vymstilo.

Musel se pořádně otáčet

V práci byl ve dne v noci a bylo jasné, že dříve či později ho to dožene. A bohužel se tak stalo. Přímo při představení ve vinohradském divadle zkolaboval. Na vině byl přílišný stres. „Nejhorší je, že cítím nejistotu, strach na jevišti.

To mě už profesně ohrožuje. Musím vyhledat odbornou pomoc,“ sdělil tehdy. Mimo to trpí ještě léta Crohnovou chorobou, které stres také zrovna neprospívá. Igor se sice proti výši alimentů odvolal, sám ale přiznal, že to nevypadá moc slibně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden