Moje šťastná hvězda

Ničí jejich vztah manželova žárlivost?

Nezvládá, když ji vidí při intimnostech s jiným?

Hvězda seriálu Chlap, STANISLAVA JACHNICKÁ (56), se přiznala, že ač se zdá, že je její manželství idylické, není tomu tak. Může snad za to hlavně její manžel PETR?


S ohledem na profesi Stanislavy Jachnické (56) je zřejmé, že se často setkává nejen s ženami, ale také s muži, s nimiž tu a tam v rámci své role skončí ve vášnivém objetí nebo rovnou v posteli.


Jak to snáší její manžel Petr? Žárlí na svou manželku, která se navzdory věku může pyšnit perfektní figurou a nenechává chladnými ani podstatně mladší herce?


Na manželství stále pracují 


Manžela, který pracuje jako stavař a herectvím je tak zcela nepolíbený, potkala herečka před spoustou let před diskotékou. Zničehonic k ní tehdy přistoupil sympatický muž a chtěl po ní sirku.


Další kontakt proběhl už podstatně milejším způsobem - na taneční zábavě se jejich pohledy setkaly a usmáli se na sebe. Budoucí manžel ji ale následně nechal douhé dvě hodiny bez jediného povšimnutí či zájmu čekat.


Za ta léta si už podle ní manžel zvykl.

Jachnická si prý myslela, že je mu lhostejná, v tu chvíli ji ale přišel požádat o tanec. Tehdy ještě netušila, že  to bude znamenat i pozvání ke společnému životu.

V současnosti patří manželé k nejstabilnějším párům showbyznysu, podle Jachnické to ale není proto, že by byl jejich vztah bez problémů. Jenom na něm dokážou společně pracovat, což už se podle ní dnes zrovna moc nenosí.

Herečka má totiž dojem, že lidé v současné době vzdávají vztahy příliš brzy, aniž by se jakkoliv snažili nějaké drobné potíže překousnout, přesně tak, jak to dělá ona s manželem už pěknou řádku let.

Milostné scény nesleduje

Jakožto herečka se Jachnická občas nevyhne milostným scénám, i když připouští, že s přibývajícím věkem jich rapidně ubývá. A to je možná škoda, protože na svůj věk vypadá Stanislava Jachnická stále úchvatně.

Možná ale poprosila jednotlivé tvůrce, aby už jí milostné scény nepsali, protože chci mít pokoj od žárlivých scén. A nebo už chce hrát jednoduše vážnější role, kde svlékán í není tím hlavním posláním.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden