Moje sladké tajemství

Ničí ji fanoušci?

Herečka přiznala, že role v Ulici jí způsobuje velké trauma.

Linda Rybová (46) působí křehce a taková prý i je. Plachá jako laň. Jak sama přiznala, má strach, aby jí lidé na ulici nevyčítali, že pije.

Samozřejmě je to kvůli její roli v Ulici, kde její postava nasává o sto šest. Jenže někteří diváci neumí oddělit seriálovou fikci od reality. Linda Rybová (46) se roztřese pokaždé, když na ni pohlédne nesmlouvavé oko kamery, o divadelních prknech ani nemluvě, a co teprve, když ji lidé poznají na ulici? Ve společnosti se Linda prý cítí jako nahá v trní.

Sáhla si prý doslova na dno

„Člověk si na zájem veřejnosti nikdy nezvykne a já to nevyhledávám. I oblečení volím tak, abych nikde nevyčnívala,“ svěřila se manželka Davida Prachaře (63). Ani by jí na mysl nepřišlo hrnout se třeba do StarDance nebo do pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Je jí manžel dostatečnou oporou, aby si vše tak nebrala?

Není soutěživý typ. V Ulici se křehká světlovláska objevuje od roku 2018, hraje tu stomatoložku Blanku Volákovou, alkoholičku. „Blančin příběh může pomoct ženám, které jsou někde na hraně, ale zatím si to neuvědomují,“ říká herečka.

Musí čelit nadávkám?

Kvůli roli ženy – matky závislé na alkoholu se ostýchavá Linda obává negativních diváckých reakcí. Představa, že jí v pekařství odmítnou prodat rohlíky anebo ji přímo na ulici seřve seriálová divačka, pohoršená jejím pádem až na dno, jí není právě příjemná.

Válka s Vondráčkovou

Její povahu dokresluje i historka z dávných dob, kdy jí bylo osmnáct a chodila s muzikantem Robertem Kodymem (55). Vzpomíná, že vedli poklidný život: „Na koncerty Wanastovek a v té době hlavně Lucie jsem jezdila, ale vždycky jsem se strašně styděla a stála někde v koutě.

Tančila jsem s pocitem trapnosti, že holka Roberta Kodyma tancuje na jeho písničky.“ A tak fakt, o němž se teď mluví, že totiž Lucie Vondráčková (42) vyfoukla Lindě kšeft v muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích, je možná pro stydlivou herečku spíš požehnáním než křivdou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden