Moje sladké tajemství
Ničí ji fanoušci?
Herečka přiznala, že role v Ulici jí způsobuje velké trauma.
Ničí ji fanoušci?

Linda Rybová (46) působí křehce a taková prý i je. Plachá jako laň. Jak sama přiznala, má strach, aby jí lidé na ulici nevyčítali, že pije.

Samozřejmě je to kvůli její roli v Ulici, kde její postava nasává o sto šest. Jenže někteří diváci neumí oddělit seriálovou fikci od reality. Linda Rybová (46) se roztřese pokaždé, když na ni pohlédne nesmlouvavé oko kamery, o divadelních prknech ani nemluvě, a co teprve, když ji lidé poznají na ulici? Ve společnosti se Linda prý cítí jako nahá v trní.

Sáhla si prý doslova na dno

„Člověk si na zájem veřejnosti nikdy nezvykne a já to nevyhledávám. I oblečení volím tak, abych nikde nevyčnívala,“ svěřila se manželka Davida Prachaře (63). Ani by jí na mysl nepřišlo hrnout se třeba do StarDance nebo do pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Je jí manžel dostatečnou oporou, aby si vše tak nebrala?

Není soutěživý typ. V Ulici se křehká světlovláska objevuje od roku 2018, hraje tu stomatoložku Blanku Volákovou, alkoholičku. „Blančin příběh může pomoct ženám, které jsou někde na hraně, ale zatím si to neuvědomují,“ říká herečka.

Musí čelit nadávkám?

Kvůli roli ženy – matky závislé na alkoholu se ostýchavá Linda obává negativních diváckých reakcí. Představa, že jí v pekařství odmítnou prodat rohlíky anebo ji přímo na ulici seřve seriálová divačka, pohoršená jejím pádem až na dno, jí není právě příjemná.

Válka s Vondráčkovou

Její povahu dokresluje i historka z dávných dob, kdy jí bylo osmnáct a chodila s muzikantem Robertem Kodymem (55). Vzpomíná, že vedli poklidný život: „Na koncerty Wanastovek a v té době hlavně Lucie jsem jezdila, ale vždycky jsem se strašně styděla a stála někde v koutě.

Tančila jsem s pocitem trapnosti, že holka Roberta Kodyma tancuje na jeho písničky.“ A tak fakt, o němž se teď mluví, že totiž Lucie Vondráčková (42) vyfoukla Lindě kšeft v muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích, je možná pro stydlivou herečku spíš požehnáním než křivdou.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz