Můj kousek štěstí

Ničí jí hvězdné manýry kariéru?

Když oznámila Tatiana Vilhelmová (41), že už nebude k vidění v muzikálu Meda, na který se tolik těšila a o němž dlouho dopředu nadšeně mluvila, byli její fanoušci šokovaní a naštvaní zároveň. Nikdo nechápal, co se stalo, a sama herečka byla skoupá na slovo.

Ke svému odchodu z muzikálu se odmítala vyjádřit, jen suše oznámila, že se o Medě bavit nebude, protože v ní už nehraje, a tudíž jí nechce dělat jakoukoli reklamu. Postupem času se ale na veřejnost dostaly informace, co za jejím odchodem vězí. Herečka si o sobě zřejmě myslí víc, než se pořadatelům líbí.

Je s ní špatná spolupráce

Dnes už není žádným tajemstvím, že Vilhelmovou v muzikálu nahradily mladší kolegyně Pavla Beretová (36)Tereza Ramba (30). Táňa se na prknech Letní scény Musea Kampa už neobjeví. Podle našich informací se nebyla schopná dohodnout s pořadateli na podmínkách, tak ji zkrátka přeobsadili. V zákulisí muzikálu se dokonce traduje, že si pořadatelé tak trochu oddechli, protože je všeobecně dobře známo, jak špatně se s herečkou spolupracuje. Ráda si prý diktuje nadstandardní podmínky a nesnaží se ani spolupracovat na propagaci projektů.

Mají finanční problémy?

V poslední době prý Vilhelmová řeší, co s ní vlastně bude. Po nějaké lépe placené práci není údajně ani vidu ani slechu. Herečka je podle lidí ze svého okolí podrážděná, což se odráží i u ní doma. S manželem Vojtou Dykem (34) mají být na ostří nože, protože jim chybí peníze v rodinném rozpočtu. Navíc vzhledem k tomu, že Táňa nyní žádné větší nabídky nemá, budou se muset uskrovnit, což by mohl být problém, protože si zvykli na život na poměrně hodně vysoké
noze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden