Moje šťastná hvězda

Ničí ji manželovy dluhy?

Skončí nakonec herečka kvůli svému nezájmu a jeho finančním potížím na ulici?

Těžká finanční situace zřejmě dolehla na BÁRU ŠTĚPÁNOVOU (61). Herečka už několik let bojuje s dluhy svého muže MIROSLAVA BARABÁŠE (59).


Ačkoli Bára Štěpánová (61) o svém trápení s Miroslavem Barabášem (59) nemluví, je zřejmé, že ji jeho dluhy ničí. Navíc se zdá, že se z finančních problémů jen tak nedostane. Manžel totiž údajně neřeší své potíže, jak by měl, a další dluhy proto prý přibývají.


Když to takhle půjde dál, mohla by hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 přijít o luxusní vilu v Zákolanech u Prahy a skončit bez střechy nad hlavou. Jak dlouho chce Štěpánová snášet nezodpovědnost svého muže? Vždyť by na to mohla sama tvrdě doplatit!


Bude herečka litovat, že se víc nezajímala?

Pyká za cizí chyby

V minulosti se už jednou musela herečka postavit čelem k dluhům někoho jiného. Tehdy to byl její druhý manžel Luboš Rychvalský (56). Po rozvodu s ním prý Štěpánová podcenila rozdělení majetku a stálo ji to byt na Vinohradech.

Její bývalý muž se totiž dostal do obrovských dluhů, které skončily exekucemi v celkové výši přesahující tři miliony korun. V nařízené dražbě pak musela představitelka vrchní sestry Babety říct sbohem svému bytu.

Nejspíš doufala, že je to naposledy, co musí podobné potíže řešit. Netušila, jak hluboce se mýlí. V roce 2016, rok poté, co se sama herečka potýkala s dluhy na zdravotním pojištění, se dozvěděla, že dluží i její současný manžel. Noční můra tak znovu ožila.

Přijdou nakonec kvůli dluhům o velkou vilu v Zákolanech?

Dluží, kam se podívá

Své finance nemá prý manžel herečky pod kontrolou už poměrně dlouho. Smutné je, že ačkoli je jeho dům, v němž se Štěpánovou žije, v ohrožení, své dluhy příliš neřeší. Dluh na sociálním pojištění, který činí bezmála šedesát tisíc korun nebyl údajně do dnešního dne uhrazen.

Úředníci proto měli na dům a přilehlé zahrady uvalit zástavu. Stejně tak postupoval prý i finanční úřad, kde měl ještě v únoru loňského roku dlužit Barabáš částku ve výši několika desítek tisíc korun. Dluh částečně uhradil, ovšem zbývající částka do letošního ledna narostla na takřka padesát tisíc a podle našich informací stále roste.

Je s podivem, že herečka manželovi jeho dluhy trpí. Ozývají se ale i hlasy, které tvrdí, že o skutečném stavu věcí možná nemá ani tušení. Není totiž tajemstvím, že Štěpánová se o peníze moc nestará a všechno nechává právě na Barabášovi. To ovšem exekutory nejspíš neobměkčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden