Můj kousek štěstí

Ničí ji výčitky

Dlouho se zdálo, že se Adéla Gondíková (46) už nikdy nevdá. Alespoň tak to médiím několik let tvrdila. Rozvod s prvním manželem Ondřejem Brouskem (38) pro ni byl nesmírně těžký už kvůli jejich společné dceři Nele (15). Když se proto letos v létě herečka rozhodla znovu obléct svatební šaty, nikdo tomu nechtěl věřit. Zejména pak její nejbližší, kteří moc dobře vědí, jak si stále rozpad prvního manželství Adéla vyčítá.

Její největší prohra

Za úsměvy, které Gondíková rozdává, se skrývá hodně bolesti. Skutečnost, že se rozvedla s otcem své dcery, považuje herečka za svou největší životní prohru. Jak totiž sama tvrdí, neumožnila dceři vyrůstat v úplné rodině, což si prý nikdy neodpustí. „Prostě jsme to neustáli. Konec vztahu je vždycky chyba obou,“ přiznává Gondíková s tím, že nedokázala dát Nelince ani sourozence. Zrovna v době, kdy toužila po druhém dítěti, přišel zásadní životní zlom. Brousek se rozhodl, že od rodiny odejde. Potom už to bohužel nebylo možné. Zpočátku ji to mrzelo, dnes už to ale prý neřeší.

Jiří zachránce

Kdo ví, jak by na tom dnes herečka byla, kdyby nepotkala svého současného manžela Jiřího Langmajera (53). Po nepříjemné rozvodu k sobě Gondíková žádného muže nechtěla  pustit a utápěla se ve výčitkách a smutku. Až právě Jiří jí dokázal otevřít oči, odrazit se ode dna a začít znovu a lépe. Než však Adéle mohla říct, že je skutečně šťastná, museli s Langmajerem ujít dlouhou cestu. Herec býval totiž dobře známý jako bohém, který si dělá, co chce a žádná žena si před ním nemohla být jistá. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden