Moje chvilka pohody

Ničí ji zase démon alkoholu?

O problémech Venduly Pizingerové (45) s alkoholem věděli snad jen její nejbližší a rodina. Nejhůře na tom údajně byla v mládí a v začátcích manželství s Karlem Svobodou (†68). Nyní v tom údajně opět pořádně lítá!

Někdy v roce 2009 vykřikovala ředitelka Kapky Naděje, že abstinuje, protože přišla na to, že ji alkohol neskutečně ničí. „Měla jsem kvůli němu samý problémy,“ svěřila se. Navíc její tehdejší přítel Patrik Auš (39) její pití doslova nenáviděl.

Jak se ale zdá na veškerá svá předsevzetí vdova po slavném skladateli velmi rychle zapomněla a znovu se údajně oddává divokým alkoholovým dýchánkům.

Zlomila ji ztráta dcery

Vendula Pizingerová vydržela nějaký čas abstinovat, jenže v době, kdy jí zemřela milovaná dcera Klárka (†5) na leukémii se to znovu zvrtlo a ona si léčila svou zlomenou duši alkoholem.

V tu chvíli jí to ale snad nemohl mít nikdo za zlé. Karel Svoboda s ní tehdy údajně držel statečně krok a tak se navzájem udržovali nad vodou. Že to takhle nejde věčně pochopili záhy. Divoké mejdany, kde do sebe tehdy ještě Svobodová klopila jednu skleničku za druhou ustali v době, kdy se jí narodil syn Jakub (11).

Opět to bylo ale jenom na chvíli. Podle slov zasvěcených nedokázal Vendulinu touhu po alkoholu zkrotit nikdo, dokonce ani její manžel Karel Svoboda. Dokud si dala skleničku jenom doma, dalo se to ještě snést, problém nastal, když se pohledná blondýnka utrhla ze řetězu a vydala se do víru města.

Její divoké mejdany, kde alkohol tekl proudem a nikdo ji nekontroloval, končily prý obvykle pořádnou ostudou a průšvihem.

Chtěla se vším skoncovat

Po internetu koluje řada nelichotivých fotografií, jak se Vendula Pizingerová vrazí k ránu domů ve značně upraveném stavu. Někdy lezla po čtyřech uprostřed chodníku nebo se na mol opilá motala ulicemi domů za doprovodu některého ze svých partnerů.

Ostuda a problémy ve vztahu s Patrikem Aušem, který zprvu popíjel spolu s Vendulou, ji přiměli sáhnout si do svědomí a začít svůj problém řešit. Nutno podotknout, že byla ředitelka Kapky Naděje velmi odhodlaná démona alkoholu jednou pro vždy porazit.

Podle slov Venduly totiž tehdy její pití doslova nenáviděl a nemohl vystát její výstřelky jimiž bavila širokou veřejnost. Kde kdo to do jisté doby považoval za momentální nedopatření. Zasvěcení ale moc dobře věděli, že podobné stavy nebyly u Pizingerové ničím výjimečným.

Začala proto abstinovat zřejmě hlavně kvůli Aušovi a nutno podotknout, že jí odhodlání rozhodně nechybělo. „To zvládnu. A když ne, vyhledám klidně odborníky. Patrik mi za to stojí,“ kasala se. Nějakou dobu jí odhodlání vydrželo, jenže pak přišly problémy ve vztahu a silná vůle Pizingerové vzala brzy za své. Odbornou péči nikdy údajně nevyhledala a svůj problém s pitím si v sobě živila dál.

Opila se už o přestávce

Na základě svědectví hostů, kteří dorazili na premiéru muzikálu Čas růží a bavili se později na večírku, se veřejnost dozvídá, že v tom Vendula Pizingerová nejspíš opět lítá! A rozhodně ne málo.

Ke své sbírce aférek tak přidala další. Po premiéře prý byla viděna neustále se skleničkou v ruce. „Už o přestávce byla opilá. Po představení se pak smála na celé kolo a víno nepustila z ruky,“ uvedl očitý svědek a dodal, že jí ani nevadilo, že na podpatku tahá po zemi šunku.

„Byla to strašná ostuda!“ pohoršoval se a netajil se nijak tím, že by rozhodně měla vyhledat odbornou pomoc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden