Moje šťastná hvězda

Ničí jim vztah problémy v posteli?

Co všechno údajně napravený svůdník Jiří Langmajer před svou věrnou manželkou ještě skrývá?

ADÉLA GONDÍKOVÁ (47) prý dlouho doufala, že by její manželství s JIŘÍM LANGMAJEREM (55) mohlo dojít naplnění v podobě miminka. Jenže té představy se asi bude muset vzdát.


Za poslední dva roky, co se z Adély Gondíkové (47) stala znovu vdaná paní, se její manželství s Jiřím Langmajerem (55) prý nikam neposunulo. Jako by oba stáli na mrtvém bodě. Navíc zatímco hvězda seriálu Sestřičky jenom kvete a udržuje se v dobré fyzické kondici, její muž se prý často cítí pod psa.


Dokážou spolu manželé otevřeně mluvit o nepříjemných věcech?

Ačkoli zprvu herečka tvrdila, že další dítě už není v plánu, dnes mluví jinak. Dítě ale stále nepřichází a proslýchá se, že problém není ani tolik na straně Gondíkové, jako spíš na straně jejího muže. Ten se navíc nedávno přiznal, že má intimní problémy a aby svou ženu nezklamal v posteli, neváhal jíst tabletky.

Pochyboval o sobě

Možná, že chmury přicházejí na Langmajera právě v souvislosti s dítětem, které by si prý herečka velmi přála. „Po čtyřicítce život nekončí. Takže proč vlastně ne? Dneska to tak je a ženské takhle rodí,“ nechala se slyšet Gondíková, která se pravděpodobně zhlédla ve svých slavných kolegyních, které se vůbec nebály porodit na prahu padesátky.

Jenže zatímco ona se cítí skvěle a má pocit, že by další dítě zvládla, její muž si zřejmě tak jistý není. Ostatně v Show 7 pádů Honzy Dědka se herec rozpovídal o tom, že měl období, kdy pochyboval sám o sobě, což se podepsalo i na jeho těle.

„Měl jsem pocit, že už se mi nikdy nepostaví,“ šokoval svou otevřeností nejen moderátora a publikum, ale také Gondíkovou, která nejspíš nečekala, že bude její muž probírat takhle osobní problémy veřejně a ještě  v televizi.

Adéle se sen o dalším dítěti asi nesplní.

Intimní problémy

Navíc se zdálo, že o jeho starostech a problémech v intimní oblasti neměla sebemenší tušení. Souvisela snad jeho nejistota s tím, že podvědomě možná pochyboval o tom, že by s manželkou ještě počali potomka?

Langmajer má z předchozího manželství dvě dospělé dcery, a díky jedné z nich se už dokonce stal dědečkem malého chlapečka. Navíc je nevlastním rodičem dceři, kterou má Gondíková. Bylo by tak pochopitelné, kdyby už kapitolu otcovství ve svém životě uzavřel.

V takovém případě by ale asi bylo lepší, pokud by si v tom s Gondíkovou udělali jasno. Z minulosti by totiž měl vědět, že tajnosti a přetvářka žádnému vztahu neprospějí.

Nejenže nejspíš zatajil ženě problémy s erekcí, ale navíc se jí zapomněl zmínit o tom, že aby jako muž v posteli nezklamal, pojídá prášky. Lidi v okolí hereckého páru tak logicky napadá jedna palčivá otázka a tou je, co všechno ještě Langmajer před svou manželkou skrývá?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden