Moje sladké tajemství

Ničí Krejčíkovou nevěry partnera?

Moje sladké tajemství

Herečka se vrací před kameru. Někteří ji ale varují, že jí to může zničit manželství.

Kdysi byla v Ulici protivnou, arogantní puberťačkou. Od té doby ale prošla její postava dramatickým vývojem, včetně očekávání potomka s kantorem. A pak zmizela do Berlína. V těchto dnech se Aneta Krejčíková (30) vrací na obrazovky coby úspěšná módní návrhářka, která se uplatnila v Německu.

Herečka Aneta Krejčíková (30) si v minulém roce prošla krizí. A to nejen partnerskou, ale i pracovní. S přítelem Ondřejem Rančákem (37) vychovávají syna Bena (3) a dceru Antonii (1,5).

Podle toho, co Krejčíková zveřejňovala na sociálních sítích, to skoro vypadalo na rodinnou idylku. Opak je ale asi pravdou. Její partner, učitel tělocviku a příležitostný fitness trenér, jí měl

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden