Moje šťastná hvězda

Ničí Marešovi manželství drsné hádky?

Úspěch syna Leoše Mareše (47) může znamenat vážné potíže v manželství s Monikou Marešovou (47). Už se prý objevují první náznaky, že jejich idylka je narušena.

Moderátor Leoš Mareš (47) má hodně peněz, to je známý fakt. Na druhou stranu ani jeho účty nejsou bezedné, což si asi uvědomuje i jeho manželka Monika Marešová (47).

Samozřejmě měla nejprve radost, že se Jakub (18), kterého má její partner s první manželkou Monikou (49), dostal na prestižní univerzitu na Floridě. Jenomže ruku v ruce s tím jdou enormní finanční náklady, které by si obyčejný smrtelník dovolit nemohl. A otázka je, jak moc to jejich rodinný rozpočet zasáhne.

Leoš Mareš (47) prý nedávno žehlil průšvih a vzal ji na parádní nákupy.

Pořádná rána do rozpočtu

Mladík bude na škole studovat byznys, zároveň se bude věnovat vodnímu lyžování, které dělá na nejvyšší možné úrovni. Jen školné na rok ale vyjde v přepočtu na víc než milion korun. Další bezmála čtvrt milionu padne za ubytování na koleji, zhruba 130 000 korun na základní stravovací balíček.

Vezme víc práce?

A i když Mareš samozřejmě nemá hluboko do kapsy, z takových částek se mohou protočit panenky i jeho jinak tolerantní a přející partnerce. Tím spíš, že je zvyká na luxus, nedávno jí například zařídil romantickou dovolenou v legendárním savojském Courchevelu včetně nákupů s jeho kreditkou.

Měla k dispozici limuzínu, příletěli vrtulníkem. Je samozřejmě otázka, jestli se paní Monika musí bát, že bude muset slevit z nároků. V redakci jsme se shodli na tom, že to asi nehrozí.

Kdo totiž Mareše zná, tak ví, že když je třeba, tak umí za práci pořádně vzít. Nedávno se sice vyslovil, že bude brát méně kšeftů. Ovšem kdyby to mělo jakkoli zasáhnout jeho milovanou manželku, tak by tento názor asi rychle přehodnotil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden