Moje šťastná hvězda

Ničí si nevědomky svůj vysněný vztah?

Moje šťastná hvězda

Agáta a její lékař si už prošli několika zatěžkávacími zkouškami, hodně jich ale mají ještě před sebou. Ustojí je, nebo dojde na rozchod?

Vypadá to, že AGÁTA HANYCHOVÁ (36) našla toho pravého. Dokáže se ale ANDREJ NIKOV (38) srovnat s tím, že bude jejich vztah už asi navždy veřejnou záležitostí?

Milenci a partneři bývalé modelky Agáty Hanychové (36) jsou snad nevyčerpatelným tématem. Když si slavná skandalistka v roce 2013 brala za muže herce a hudebníka Jakuba Prachaře (38), jen málokdo věřil tomu, že by mohla svou pověst napravit. Už předtím vystřídala pěknou řádku mužů, žádný jí ale nebyl dost dobrý.

S Jakubem to bylo ale jiné. Stala se z ní poslušná ženuška, která mu po několika letech porodila dceru Miu (4) a nakonec tak trochu ostatní přesvědčila, že i nenapravitelný průšvihář se může

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden