Moje šťastná hvězda

Nikde už o ně není zájem?

V poslední době to mezi nimi není úplně optimální. ZLATA ADAMOVSKÁ (61) a PETR ŠTĚPÁNEK (72) mají opět procházet krizí. Ke všemu je měla dohnat práce!

Spekulace o tom, že si známá dvojice Zlata Adamovská (61) a Petr Štěpánek (72) přestávají rozumět, se objevily zhruba před půl rokem.

Jejich kolegové si totiž čas od času pustí pusu na špacír. Podle všeho je nejvíce měl zasáhnout konec seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde tato dvojka hraje.

Zlata byla dokonce součástí nováckého projektu od samého začátku. Ani jeden z nich se s tímto faktem ale nechce smířit, neboť k tomu mají vážné důvody. O co jde?

Hádky kvůli žárlivosti

Co se týče Adamovské, Štěpánek je jejím už třetím manželem. Její první dvě manželství prý ztroskotala kvůli nevěrám. A právě kvůli tomu si Štěpánek svou ženu od začátku jejich vztahu hlídá. Přesto se už několikrát na veřejnosti objevilo, že i přes přísný dohled svému muži měla být občas nevěrná.

Dokonce se říká, že měla tajný románek s kolegou Janem Kanyzou (73), jenž se v Ordinaci také objevil, a to jako ředitel nemocnice. V té době se měli intenzivně hádat a měli i přemýšlet o rozvodu.

Slavná herečka nakonec svého milého přesvědčila, že se jednalo o vymyšlenou lež. Od té doby se snaží všude chodit spolu. Poslední dobou i odmítají pracovat jeden bez druhého. Vyplatí se jim to?

Jsou až příliš okoukaní?

Jak již bylo zmíněno, oba hrají v seriálu už celou věčnost, není se proto čemu divit, že je jeho konec zasáhl. Jednalo se o jejich hlavní příjem. „Je mi to moc líto, ale nedá se nic dělat,“ vyjádřil se stručně k situaci Štěpánek.

Mnozí si myslí, že tito dva herci nebudou mít o práci nouzi. Opak je ale pravda. Právě kvůli dlouhému účinkování ve známé telenovele je režiséři nechtějí nikam obsadit.

„Pokud někdo někde hraje několik desítek let, diváci už ho mají uloženého v paměti jako toho a toho, a to by v dalším projektu nefungovalo,“ prohlásil režisér Zdeněk Troška. Vypadá to, že Zlatě a Petrovi začínají krušné časy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden