Můj čas na kafíčko
Nikdo netuší, kde se herečka nachází…
Nikdo netuší, kde se herečka nachází…

Příběh herečky z nekonečného seriálu Ulice Zdeny Hadrbolcové (86) je v posledních měsících opravdu smutný.

Minulý rok těsně před Štědrým dnem byla hospitalizována v Nemocnici Na Homolce kvůli prodělané mrtvici. Následně byla převezena z LDN do dalšího ústavu. Tehdy ji při převozu sanitkou přikrýval pouze župan.

Jaroslava Obermaierová (77).

Už zkraje roku na tom byla špatně

„Jak se mi daří? Blbě. Jsem v nemocnici. Nějak všechno zlobí,“ odpověděla Zdena Hadrbolcová unaveným hlasem. „Prostě nejsem v pořádku,“ dodala.

Od té doby uběhlo několik měsíců a nikdo bohužel neví, jak na tom oblíbená herečka je! Dokonce žádné informace nemá ani její dobrá kamarádka, herečka Jaroslava Obermaierová (77).

Ani Obermaierová netuší, co s ní je

„Ráda bych Zdeničce zavolala, ale jak jsem zjistila, už delší dobu nemá telefon,“ smutně prozradila v rozhovoru. Sama netuší, kde se nachází, a je jí moc líto, že jí nemůže třeba i navštívit a tím udělat radost. Zdá se, že vše drží v tajnosti její synovec.

Vše je ve velkém utajení

Podle dostupných informací si totiž nepřeje, aby ji kdokoli kontaktoval. V polovině července oslavila herečka šestaosmdesáté narozeniny, ale bohužel jí k tomuto jubileu nemohl nikdo popřát. Její dům pod Pražským hradem zeje prázdnotou a rozhodně to nevypadá, že by v něm momentálně herečka přebývala.

Souvisí to nejspíš i s tím, že je s největší pravděpodobností odkázána na pomoc ostatních. Bohužel jí na světě nikdo kromě dobrých přátel a kolegů z uměleckého světa nezbyl.

S bratrem prý není v kontaktu

Z rodiny sice stále žije její bratr, nicméně s tím se podle dostupných informací nestýká. Zbývá tak asi jen synovec, který nyní dělá vše pro to, aby svou tetu uchránil od mediálního drobnohledu. Nějakou návštěvu by k ní ale, pokud je to jen trochu možné, podle nás v redakci mohl pustit.

Mohlo by jí to zlepšit náladu, tím spíš, kdyby to byla třeba Jaroslava Obermaierová, se kterou si vždy rozuměla a měly si o čem povídat. Za celou redakci v každém případě přejeme paní Zdeně , aby jí v následujících týdnech a měsících bylo co nejlépe.

Minimálně však tak, aby se mohla setkávat se svými přáteli, kteří o ni neztratili zájem. Naopak jim záleží na tom, aby nebyla sama a měla se komu svěřit či koho poprosit o pomoc.  A určitě by se našla spousta lidí, kteří by ji rádi viděli a strávili s ní několik příjemných chvilek.

reklama
Související články
Moje šťastná hvězda / 20.9.2024
Je slavná, zdánlivě má vše. Jenže Annu K. (59) provázejí tragédie a život se jí začal hroutit už v devatenácti. Když ještě jako Luciana Krecarová studovala na konzervatoři a měla před maturitou, její maminka podlehla rakovině. Bohužel otčím se neukázal jako parťák do nepohody. Lucianě sebral byt, vyměnil zámky a věci jí naházel do krabic. „Máma celý […]
Moje sladké tajemství / 20.9.2024
Krásná Zuzana Vejvodová (43), kterou mohou diváci vídat v seriálu Jedna rodina, je pro svoje okolí záhadou. Otazníky budí hlavně její vztah. V poslední době se hodně usmívá a o partnerovi mluví jako o svém muži. Řada lidí si proto myslí, že se tajně vdala. S přítelem, který je showbyznysem nepolíben, tvoří pár už nějakou dobu, proto by svatba nikoho nepřekvapila. […]
Můj čas na kafíčko / 20.9.2024
Krásný dárek nedávno od svého manžela dostala moderátorka Snídaně s Novou Dana Morávková (53). Společně s klavíristou Petrem Maláskem (60) vyrazili do New Yorku a byla to velká romantika. Spolu si připomněli, proč to dali před lety dohromady a jak jim je stále krásně. Malásek se nezdráhá své manželce udělat radost, i když ho to stojí pěknou […]
Lucie Vondráčková (44) se ukázala ve svatebním. Sice to bylo prozatím jen ve vysílání pro děti a svatební úbor byl spíš legrační než úchvatný, ale i tak se nelze nezeptat: Dělalo to s ní něco? To by byl gól, kdyby se s mnohem mladším svalovcem Zdeňkem Polívkou (26) skutečně vzali! A to po všech těch dalekosáhlých úvahách […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz