Můj kousek štěstí

Nikdo nevěřil, že jim to bude klapat!

Můj kousek štěstí

Mnoho lidí má za to, že se Adéla Gondíková a Jiří Langmajer poprvé setkali v roce 2009. Pravdou však je, že k jejich setkání došlo o mnoho let dříve. Jak se dá asi předpokládat, potkali se během natáčení.

„To bylo dávno. Točili jsem tehdy takový seriál, on byl ředitelem nemocnice a já nějaká sestřička,“ vzpomínala Adéla s tím, že ji Jiří ohromně zaujal. Ráno, třeba už v šest ji mile pozdravil, a to prý téměř nikoho jiného nezdravil. Adélu také velmi zaujalo, že jedl celý den jenom jablka.

To byl ostatně prý jejich první společný zážitek. Říkala si: To je ale divný člověk, pročpak jí dnes jenom jablka? Tehdy prý měl Jiří vůli, řekl své budoucí ženě, že jeden den jí pouze jablka, aby se pročistil.

Ačkoli v sobě našli jakési zalíbení, ta skutečná jiskra přeskočila prý až před necelý dvanácti lety, kdy oba pracovali na komedii Zdeňka Trošky (67), Doktor od jezera hrochů.

Opět šlo o poněkud zvláštní situaci k seznámení. Zásadní setkání prý bylo, když hrála Adéla Jiřímu manželku. Šlo o postavu baletku a ti dva spolu měli jeden

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden