Moje šťastná hvězda

Nikdo se mu už nikdy nevyrovná

Jejich manželství bylo považováno za idylické. Waldemar Matuška (†76) se vždy rád ohlížel za krásnými ženami a málokterá mu odolala.


Měl za sebou dvě nevydařená manželství, a až když začal žít s krásnou herečkou Jitkou Zelenohorskou (74), všichni si mysleli, že to bude ona, kdo ho dokáže zkrotit.


Měli se brát a plánovali společnou budoucnost. Všechno ovšem přerušila zpěvačka Olga Blechová (72), do které se charismatický zpěvák s nepřekonatelným hlasem okamžitě zamiloval.


Nakonec to byla ona, po jejímž boku se přelétavý zpěvák dokázal usadit. Jejich veselka se konala roku 1976 a z jejich lásky vzešel syn Waldemar (43).


Olga Blechová (72)

Nedokáže zapomenout

Společně žili střídavě v České republice a na Floridě. Nevadil jim ani poměrně velký věkový rozdíl. I po mnoha letech, které spolu strávili, z nich sálala jenom samá láska. Idylu ale v roce 2009 ukončila zpěvákova smrt. „S Waldou to bylo zlé, a tak se lékaři rozhodli, že ho uvedou do umělého spánku, aby si organismus odpočinul.

Už ale neměl sílu, neprobudil se nám,“ sdělila tehdy se slzami v očích. Nedávno sice Olga přiznala, že se v jejím životě objevil nový muž, na jejího milovaného Waldu ale nikdo nikdy mít nebude, taková to byla láska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden