Moje šťastná hvězda

Nikdo už ji nechce?

Hádá se s manželem! Daniela Šinkorová (46) podle všeho zažívá manželskou krizi. Kamarádky o ní tvrdí, že je poslední měsíce nesnesitelná. Kvůli čemu? Neustále hubne, je unavená a nedostává žádné nabídky na pořádné role.

A tak se herečka snaží uchytit, kde se dá. Dokonce i v pochybných divadelních inscenacích, které mnozí diváci nepovažují za hodné divadelních prken. Problém je v tom, že svou frustraci dává najevo nejenom mezi kolegy a přáteli, ale i před svým manželem Ladislavem Polákem (53), který má už ovšem jejího naříkání plné zuby.

Chce na operaci?

Skoro nejí, téměř neustále chodí na kosmetiku a ke kadeřníkovi, aby vypadala mladší, a ke všemu podle jejích kamarádek zvažuje i plastickou operaci prsou a zvětšení rtů. Nemluví už o ničem jiném.A to manželovi leze na nervy, stejně jako to, že víc času tráví ve společnosti než doma.

Manžel se za ni stydí?

Snaží se totiž dělat si kontakty, kde se dá, a tak prý vymetá večírky a upoutává na sebe pozornost odvážným oblečením a podle svědků i hodně hlasitou mluvou.Proto s ní prý Polák odmítá na akce chodit. Stydí se snad za ni? Od dob, kdy byla hvězdou Ordinace v růžové zahradě, už uplynula slušná řádka let. Od té doby neví, kudy kam. Zatím si ale hledá tu nejsnazší cestu z manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden