Moje šťastná hvězda

Nikdy si nic nevyčítají

Její život prý připomíná jízdu rychlíkem, ze kterého se špatně vystupuje. Nepochybně tím ale Zlata Adamovská (62) naráží na to, jak je pracovně vytížená, nikoli na svůj vztah s manželem Petrem Štěpánkem (73).


Co se práce týče, Adamovská se rozhodně nenudí. Nejvíc ji pochopitelně zaměstnává hraní v divadle, natáčení a dabing. Kdo by si ale myslel, že se nedostatek času nějak podepisuje na jejich manželství, pletl by se. V tomto ohledu mají oba manželé jasno, protože moc dobře vědí, jak to chodí.


Není tak třeba si cokoli vyčítat. Možná i proto se řadí mezi ty nejstabilnější herecké páry v showbyznysu. Recept na jejich spokojený svazek tkví také hlavně v tom, že si spolu zkrátka dosyta užívají každičkou chvilku, ať už jde třeba jen o vaření či nákup potravin.


„Každý z nás prošel v minulých vztazích jistým trápením, takže doufáme, že už máme takzvaně vybráno, a jedeme společně na spokojené vlně,“ pochvaluje si a dodává, že je pro ně nesmírně důležité dávat si najevo, jak moc si váží toho, že je osud svedl  dohromady.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden