Můj kousek štěstí

Nikol Kouklová - Autonehoda jí poničila obličej

Můj kousek štěstí

Když se jí v nemocnici zdráhali půjčit zrcátko, pochopila, že je to vážné. S osudem se statečně poprala.

Už ve školce mluvila budoucí hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 o herectví. Rodiče to považovali jen za roztomilý dívčí sen. Holčička na něm trvala a přihlásila se na taneční konzervatoř. Přijali ji, ale dlouho se z toho neradovala. Do baletní školy chodila pouhé tři dny.

„První den jsme se my, jedenáctileté holčičky, všechny vážily. Učitelé nám vysvětlovali, že baletky nemohou být tlusté. Vystrašilo mě to, s brekem jsem jela domů, ale až večer, protože vyučování začínalo v osm a končilo až v pět,“ vzpomíná půvabná zrzka.

Nastoupila raději na osmileté gymnázium, ale na svůj sen nerezignovala. V patnácti slavila její tvrdohlavost vítězství, přijali ji na Pražskou konzervatoř, kde vystudovala herectví.

V období kolem maturity měla pocit, že se jí všechno daří. Nejenže se dostala na DAMU, dokonce zvítězila v

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden