Moje šťastná hvězda

Nina Divíšková: Krutá nemoc ji totálně zničila!

Herečka je jako tělo bez duše

Děsivé zprávy o zdravotním stavu NINY DIVÍŠKOVÉ (80) se bohužel naplnily. Když se v polovině října loňského roku objevila na veřejnosti v doprovodu svého manžela JANA KAČERA (80), všem bylo jasné, že se něco děje. Nikdo ale netušil, co přesně herečku trápí.

Už před několika týdny bylo na první pohled jasné, že se něco vážného děje. Divíšková byla výrazně pohublá, tváře měla propadlé a místo úsměvu „zdobily“ její obličej viditelné kruhy pod očima. Ovšem až nyní promluvil o nemoci herečky její manžel Jan Kačer. Ten je jejím stavem naprosto zdrcený. „Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc rád Ninu, čím je hubenější, tím víc ji mám rád,“ přiznal se zlomený herec s tím, že on sám strašně špatně snáší kruté projevy její nemoci. „Sobecké výkřiky a poroučení: Dej mně pivo, dej mně cigaretu! Jak se to opakuje. Jak zapomíná,“ dodal. Divíšková bývala vždy perfektně upravená, načesaná a bez rtěnky a líčidel nevycházela z domu. Po této dámě však jako by se slehla zem.

Už není tou, co bývala

Nemoc, jež nápadně připomíná Alzheimerovu chorobu, ji úplně zničila. „Ty projevy mě tak štvou, že na ni někdy i řvu. Snažím se dořvat k podstatě její osobnosti, k té vznešené noblesní holce, kterou bývala a jistě chce být dál,“ zoufá si současný seriálový ředitel kamenické nemocnice v Ordinaci. Jak se zdá, nemoc neničí jen Divíškovou, ale i její rodinu. Jak nám prozradil zdroj z blízkosti obou herců, všichni jsou velmi zdrceni. Nejvíce však trpí tím, že nemohou herečce nijak pomoci. Kromě Kačera dopadá stav Niny asi nejvíce na její nejmladší dceru ADÉLU, která žije s rodinou ve stejném domě a velká část péče o maminku je tak na ní.

Špatné vyhlídky

Podle dosud nepodložených spekulací se má jednat skutečně o Alzheimerovu nemoc. A v tomto případě nemůže rodina předpokládat, že by se stav herečky nějak zásadně zlepšil. Vývoj nemoci je neúprosný a krutý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden