Můj kousek štěstí

No tak koukej, Ondřeji!

Zkouší zaujmout nápadníky? Konzervativní muže ale naopak odradí...

Taťána Brzobohatá (34) zveřejňuje jedno choulostivé foto za druhým – aby choť Ondřej viděl, oč přijde, a rval si vlasy, anebo aby ho to přimělo k návratu?

Kdoví. Nelze vyloučit, že cílem Miss World 2006 je přilákat pomýleného nevěrného tuláka zpátky domů, tam, kde je jeho místo. Nečekaná rána, kterou jí před Vánocemi zasadil, se jen tak lehce nezhojí.

To si může kráska vtipkovat jak chce a vyfotografovat se nejen pod parožím, jak nedávno učinila, ale třeba na lesní mýtině se statným jelenem-šestnácterákem, přesto by bylo i prvňáčkovi jasné, že se trápí. Není nic horšího než nešťastná láska.

Co dělat? Vyškrábat oči sokyni, tanečnici Zuzaně Pilné (30), je primitivní – k tomu by se světoznámá krasavice zajisté nesnížila. Efektnější je pikantní snímek.

„Která žena by nemilovala krásné spodní prádlo? Já nejsem výjimka,“ napsala kupříkladu lstivá Miss k fotografii, na níž připomíná Afroditu, bohyni zrozenou z mořské pěny.

Klidně tam mohla rovnou napsat: No tak koukej, Ondřeji – koukej a přemýšlej, zda jsi takhle náhodou neudělal největší koninu svého života. „Jak tohle někdo dokáže vyhodit z domu?“ podivil se jeden z fanoušků.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden