Můj čas na kafíčko

Noblesní klaun plný něhy a ženství

Můj čas na kafíčko

Měla talent, byla chytrá a navíc se uměla zasmát sama sobě. Není divu, že ji obdivoval i Jan Werich.

Kino burácelo smíchy, paneláky se otřásaly, jak se majitelé televizorů popadali za břicha. Prostě na programu byl další z filmů, v nichž hlavní roli vytvořila nezapomenutelná herečka Stella Zázvorková (†83).

Osud jí nadělil úspěch i trápení. Stella Zázvorková sice nikdy nenaplnila očekávání své matky, nám ale plnými hrstmi rozdávala radost i smích. A to navzdory tomu, že si kdysi prošla peklem. Báječná herečka měla jednoduchý recept na spokojený život.

„Kluci, přišli jsme o pověst, o peníze a možná i o zdraví. Ale byla to ohromná legrace,“ říkávala s oblibou svým přátelům. Jméno pro dcerku sice vybrala maminka Zdeňka, vášnivá čtenářka, ale jinak měla Stella vždycky

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden