Můj kousek štěstí

Noční můra: exekuce

Těžko uvěřit tomu, z čeho umírá hrůzou úspěšná a dobře situovaná zpěvačka Petra Janů. Interpretka známého hitu Už nejsem volná se nechala slyšet, že se občas budí ze spaní celá roztřesená z představy, že by mohla přijít o všechno, co má a čeho v životě dosáhla.

"Jsem stará škola, babička i maminka mě učily, že nesmím mít žádné dluhy," vysvětluje umělkyně. "Takže mám úplnou hrůzu z toho, že mi zapomenou poslat něco, co mám zaplatit, a pak přijde pán a oblepí mi žlutými lístečky celý byt," dodává zděšeně.

Její trauma nemá příliš reálný základ, protože se s exekutorem jakživa nesetkala a o žádných dluzích, které by "nasekala", neví. Jde však o to, že o praktické záležitosti se celá desetiletí staral Petřin zesnulý manžel Michal Zelenka (†63).

Zpěvačka si vedle něho žila jako ve skleníku, byl to Zelenka, kdo se staral o běžné "přízemní" záležitosti. Když zemřel, zpěvačka si uvědomila, že její hrůza z exekucí sílí. Věděla, že vzhledem ke své nepraktičnosti by byla schopna z neznalosti zanedbat nějakou finanční povinnost, a to by byla katastrofa.

"Ten strach ze mě nevymizí," dodává Petra Janů. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden