Můj kousek štěstí

Nostalgické vzpomínky na Hanzlíka

Na Sanitku nostalgicky vzpomíná nejeden divák. Je to jeden z prvních seriálů z lékařského prostředí, který u nás vznikl a má dodnes velké kouzlo. Své o tom ví i herečka Zlata Adamovská (62), která si tu střihla jednu ze svých nejvýraznějších rolí.

Jako Eliška Janderová byla oddanou partnerkou Jaromíra Hanzlíka (73), což jí v té době záviděly zástupy jeho fanynek. Není divu, že při vzpomínce na natáčení má i ona nostalgickou náladu, vždyť zahrát si zamilovaný pár s takovým idolem ženských srdcí, na to se zkrátka nezapomíná.

S Jaromirem Hanzlikem má herečka krásné vzpomínky na natáčení seriálu Sanitka.

Vůně opravdovosti

A jejich vztah i po letech na obrazovkách působí, jako by ho snad ani nemuseli hrát. Dokonce i sama herečka říká, že „Sanitka je prostě seriál, který voní opravdovostí.“ Připouští tedy, že jejich vztah nebyl pouze kolegiální a jiskra na place opravdu přeskočila? Jasné je jedno, když se tvůrci rozhodli po téměř třiceti letech natočit Sanitku 2, Adamovská s radostí kývla na pokračování své role.

Prý ze zvědavosti, kam se její postava posunula, ale nezapomněla dodat, že setkání s Hanzlíkem po tolika letech bylo jako déjà vu. Reprízu oblíbeného seriálu si tedy určitě v televizi ani tentokrát nenechala ujít. Jestlipak se s ní koukal i její manžel, pohádkový princ Petr Štěpánek (72)?

Herce nikdy

Zlata Adamovská před lety zarputile tvrdila, že herce by za partnera nikdy nechtěla. A podívejme se na ni dnes! Žije v manželství s hercem Štěpánkem, se kterým se dali dohromady během natáčení Ordinace v růžové zahradě.

To je důkaz toho, že emoce na place zkrátka pracují a ne všichni herci je dokážou udržet pod kontrolou. Můžeme si tedy jen domýšlet, jak to probíhalo během práce na legendární Sanitce a jestli Štěpánek nebyl až její druhou neuhlídanou emocí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden