Můj čas na kafíčko

Noste šátek pokaždé jinak!

Inspirujte se pověstným šarmem elegantních francouzek! Šátky jsou nedostižným módním doplňkem, který posune váš vzhled na úplně jinou úroveň! Nosit ho můžete na hlavě, kolem krku nebo jako módní doplněk v podobě tašky.

Šátek místo čepice nebo čelenky!

Nikdo neříká, abyste si na hlavu uvázala šátek ve tvaru trojúhelníku a jeho cípy zavázala pod hlavou. To by bylo trochu mimo. Můžete ho ale použít jako čepici a uvázat jeho cípy vzadu na krku, nebo jako čelenku s tím, že cípy necháte klidně koukat vepředu na čele. Je to jenom na vám, kterou variantu si vyberete.

Slušivá kabelka s delšími uchy

Asi by nebylo bezpečné, abyste v šátkové tašce nosila naditou peněženku nebo klíče od bytu. Ale pokud máte doma větší pestrobarevný šátek, zkuste svázat jeho protilehlé konce a uzlíky přehodit přes rameno. Vytvoříte tak rychle jakousi tašku na případný menší nákup.

Šátkové šaty nebo plášť

Kromě jednoduchého přehození přes ramena místo šály můžete šátek použít i jako delší splývavé šaty nebo plášť. Docílíte toho tak, že si šátek přehodíte vzadu na záda a jeho konce necháte volně spuštěné dolů ke kolenům. Pro jistější model si můžete kolem pasu uvázat široký pásek. Plášť vytvoříte stejným postupem s tím, že vepředu na prsou uvážete uzel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden