Můj kousek štěstí

Nová láska na obzoru?

Intimní setkání

V lásce se Lucii Vondráčkové (42) nedaří. Tak například vztah s moderátorem Petrem Vojnarem (46) neslavně skončil a zřejmě i dost podivně probíhal.

S Lucií se vídali jednou za uherský rok a do médií o sobě hovořili bez většího nadšení. Působilo to skoro jako nějaká láska, za trest či dokonce z donucení.

„Moc štěstí mi to nepřineslo,“ cynicky se s odstupem času vyjádřil tmavovlasý fešák. Zpěvačce zjevně také ne. Ale možná se konečně blýská na lepší časy.

Tedy nelze říct, že by jí to neslušelo. Tak se nestrojí upejpavá žena...

Červená se

Po blondýnčině boku se začíná objevovat divoký slovenský raper Miroslav Svatý (31), přezdívaný Mairee. Podle všeho je příjmení tak trochu v rozporu s umělcovou tvorbou, alespoň to tvrdí zpěvačka.

„Mám mu říkat takové hodně sexy věci, které bych neřekla ani šeptem,“ svěřuje se křehká blondýnka a dodává, že se často červenala. Ony pikantnosti však nehustí do mladíka v soukromém životě, jde, aspoň prozatím, o pracovní záležitost.

Nazpívala s interesantním brunetem velmi intimní duet inspirovaný erotickým filmem. A možná že právě díky této, řekněme až příliš úzké spolupráci, přeskočí jiskra.

Mairee vypadá jako takový mlsný kocour...

Divné řeči

Nebo si snad rozvedená zpěvačka naplánovala doživotní samotu? Občas vede takové divné řeči, které by jí ovšem nevěřil ani naivní žáček první třídy základní školy.

„Mně je nejlíp s mými syny. Jsem naprosto spokojená, je nám dobře a jsem ráda, že to takhle funguje,“ horlivě ujišťuje exmanželka hokejisty Tomáše Plekance (39).

Tomuto sdělení by se každý psycholog smál, až by se za břicho popadal. Dvaačtyřicetileté ženě sotva mohou malí synové Matyáš (10) a Adam (7) nahradit plnohodnotný partnerský vztah. Koho chce zpěvačka svými dětinskými řečičkami ošálit?

Za každou cenu

Láska, jak tvrdí Lucie, přijít nemusí, není potřeba pátrat po ní za každou cenu. „Nehledám a je mi opravdu dobře,“ vzkazuje. Koho chce přesvědčit? Celý svět, anebo hlavně sebe? Ke všemu ani neříká, co cítí, takže když se jí někdo líbí, dozví se to třeba až za patnáct let, anebo nikdy. To je opravdu smutné.

Nezbývá než doufat, že dostane rozum a pochopí, že lásku nutně potřebuje. Když už vede s raperem nesmírně choulostivé postelové hovory, inspirované filmem pro dospělé, mohla by se třeba osmělit a pozvat ho na kafíčko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden