Můj čas na kafíčko

Nová posila Slunečné

Osudem krutě poznamenaná herečka Regina Rázlová (74) se opět objevuje na televizních obrazovkách. Nejenom že se objevila v seriálu Co ste hasiči, ale stala se i novou posilou oblíbené Slunečné.

A zdá se, že se nebude jednat jen o epizodní roli, ale dostane tam více prostoru. Ukazuje se tak, že je o herečku v seriálech stále velký zájem. V minulosti si zahrála třeba také v Ohnivým kuřeti, v Policii Modrava nebo v seriálu Čechovi.

A kdoví, možná s tím ruku v ruce brzy přijdou i větší filmové role, které se jí v posledních letech vyhýbají. Regina Rázlová přitom vždy platila za velmi kvalitní herečku, která je schopna své role zahrát naprosto skvěle a pro televizního diváka poutavě.

Je to dost možná i proto, čím vším si v minulosti musela projít. Ono prožít vězení a dva pokusy o sebevraždu s každým člověkem pořádně zamává. Herečka se ale dokázala s nepřízní osudu vypořádat a momentálně žije spokojený život.

A je moc ráda, že je o ni jako o herečku stále zájem a není režiséry přehlížena. Některé její kolegyně totiž tak dopadly, a rozhodně z toho nemají radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden