Můj kousek štěstí

Nová velká láska Kuchařové?

Špatné zkušenosti ji možná nutí při výběru partnera vyřadit umělce, modely i politiky.

Mnozí soudí, že je kráska opuštěná, ona to ale odmítá. Trochu tím pádem potvrzuje spekulace některých společenských kruhů, že má konečně chlapa! Možná ho dovedně tají, ale minimálně má na jednoho fešného chlapíka políčeno...

Pořídila si nové silniční kolo, přestože dřív prý na cyklistiku moc nebyla. Celé jaro zuřivě šlapala do pedálů, což mělo zřetelně pozitivní vliv. Královna krásy celá září a je plná energie.

Kde se tolik nadšení a motivace v Taťáně Kuchařové (36) vzalo? Povídá se, že se zamilovala až po uši a pro svůj nový idol je připravena udělat cokoli. Náš zdroj, který má k dění v showbyznysu velmi blízko, tvrdí, že se bývalá Miss World asi zakoukala do profesionálního cyklisty Zdeňka Štybara (38).

Možná tedy proto nový bicykl! Před pár týdny absolvovala i cyklistickou výpravu po Mal­lorce, kterou obdivuhodně zvládla, i veřejně se vyznala Štybarovi, že je její inspirací. Pokud by se tato nesporně zajímavá spekulace potvrdila, bylo by to sice hezké, ale Kuchařová by měla jeden „drobný“ problém.

Sportovec je totiž ženatý s Belgičankou Ine Vanden Bergh, která je známou kadeřnicí a s níž má malého syna. Přitom to není tak dávno, co se mluvilo o tom že má modelka tajného milence v New Yorku, kam velmi často létá.

Některé hlasy však tvrdí, že v New Yorku už dnes rozhodně nikoho nemá. Rozešli se tedy, aby měla volné pole působnosti a mohla dělat oči na cyklistu? Těžko říct, kde je pravda.

Faktem totiž také je, že kolem údajných milenců půvabné blondýnky se v minulosti tvořily až pohádkové báje. Nezbývá nám zřejmě než se nechat překvapit, uvidíme, zřejmě se brzy vyvrbí, jak je to všechno doopravdy.

Každopádně je třeba říct, že Kuchařová se Štybarem by byli moc hezký pár. Profesionální cyklista by také byl tím pádem prvním známým sportovcem, se kterým by randila. Na kontě má zatím hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41), amerického modela Lana Carlsona (45) či bývalého pražského radního Milana Richtera (48).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden